mmathildan

Alla inlägg under augusti 2010

Av Mathilda Neuendorff - 28 augusti 2010 14:55

Javet inte vad... men nåt får mej att bara älska den här låten..

Lovely...

Av Mathilda Neuendorff - 28 augusti 2010 13:53

Hellllue!

Igår gick ja o la mej kvart över 10 på en fredag! Ja va så gaalet trött igår, o när ja kolla på klockan o förvänta mej att den skulle vara typ halv ett så ja vart ganska chockad över att de va så tidigt ;o dessutom somna ja vid typ halv elva nån gång o så vakna ja halv nio o.o CRAZY.

Sen dess har ja iaf inte gjort nånting... Förutom att försöka hitta nå kläder som ja kan ha på mej ikväll! De är inte så lätt när allt är gammalt o fult. *suck*

Fast ja har ´goda nyheter oxå! Anna kommer ändå! :'D *wihooo*

Trevligt värre.

Nu ska ja gå o titta på teve o försöka få tiden att gå fortare... ;)

  

puss

Av Mathilda Neuendorff - 27 augusti 2010 21:06

Halllllojjsan!

För ungefär en halvtimme sen kom ja hem efter att ha vart på sån där "modell för en dag" grej med min moster! HIihi, jag hade faktist fasat lite inför de... men de gick bra lixom :d

Om man ville ha alla bilder så kostade de näsan 4000 så ja tog bara 2... egenligen behövde ja inga alls, men min mamma tyckte de va jätteviktigt av nån anledning :o Haha jaja... Lägger upp dom sen när ja har lagt in dom på datan :d

De va för övrigt faktist väldigt roligt! De trodde ja inte att de skulle va...


Dagens skoldag va iaf... ja... Dryg. Började med idrott, och vi simmade... igen. Vilket vi ska göra nästa vecka oxå. Men ja o kimmmmmmmm valde att simma dubbelt så mpnga längder i en myyycke minder bassäng, vilket va as najjs efter som vi va helt själva! HAH!  Och sen vare lixom spanska, matte, svenska o engelska.. Fyfan. Fast gick rätt fort ändå. Hihi. O så fick vi det första typ *

"skolarbetet" som ska lämnas in, och de ska lämnas in på torsdag! Ja kommer INTE hinna de! Vi ska skriva en recension om en film som vi nyss kollatpå  på engelska, och sen ska vi skriva typ "argumentationer" eller vafaan de nu hette... Vi ska redovisa de muntligt men vi måste endå stå o snacka i 2-5 minuter såå... wish me luck. Fast en av grejjerna skulle lämnas in på freda nästa vecka, men whatevvvvah.


Imorgon! Imorgon blir en rolig dag för då ska jag och nåra kompisar ha en liten  såkallad "tjejkväll" :'D HIHI! Fast anna är sjuk så hon mayyybe inte kommer :[ buhu. men vi får försöka ha roligt utan henne c: Efter ska kim sooova hos mej. Mysigt värre.

Sitter på pappas data såå... inga bilder tyvärr. Nu ska ja gå o kolla på film... KOmmer inte ihgå vad den hette men ja ska iaf fixa lite pop corn till mej själv vilket va ÅÅÅÅÅÅR sen ja åt! haha

 

O så ska man hälla 3 kilo smör över dom... *lovely* haha nejdå.. inte riktigt så mycke (a)

puss 

Av Mathilda Neuendorff - 25 augusti 2010 19:53

Hallue!

Igår började jag mååååla min TH vägg! Inte märket, bara grundfärgen. De vill säga - brun. Galet fint varte :'D Ska måla en gång till idag för de behövdes tydligen...? Haha. De blir så galet tråkigt efter ett tag! Ändå så är väggen typ två meter bred så de går as snabbt egentligen men ändå - så HIMLA tråkigt de kan bli efter en så kort stund :o Nog om det. Min pappa har iaf beräknat att imorron kan han tapetsera, vilket betyder att jag kan börja flytta in mina grejjer på fredag vilket gör mej jätteglad! :'D HIHI! Och i´dag har vi sålt min säng oxå, så nu ser det ut som att jag har haft en elefant (eller varför inte två..?) Som hyresgäst i några veckkor därinne! Gosh... de kommer ta timmar att få upp allt skit som ligger överallt + att ja måste hitta nå ben som ska finnas till min madrass som ja ska ha som säng... Ja kommer somna samma sekund som ja lägger huvet på kudden ikväll! :o Fast de är väl najjjjs iförsej ;) haha

Nej detta funkar inte! Ska ja hinna med allt ja ska göra ikväll får ja nog pallra mej bort från datan nuuuuu... Huhu :[

see yah

Av Mathilda Neuendorff - 25 augusti 2010 07:04

Gomrron!

Nu har ja nästan precis gjort mej iordning o ska snart trampa iväg till skolan... Men först så ska ja keka frukost (n) ¨gah... ja hatar att äta så här tidigt på morronen D: Men ja har faktist ätit frukost tre dar i rad nu! Galet stolt är ja. Oh ja.


Igår så hade vi ju simning kvart över åtta på morronen... De gick väl lixom bra, men FIIIIFAN va kallt de va! Satt på mej "badkläder" *hatar de ordet*, tog min hannduk, sprang ut så fort ja kunde o hoppa i vattnet, och simmade så både armar o ben värkte efteråt! De va lixom 13 grader i luften :o Inte mysigt...

Nu ska ja fortsätta göra mej färdigt! Hejdå! 

Av Mathilda Neuendorff - 24 augusti 2010 07:25

Gooooodmorgon, godmorgon, godmorgon!

Jag hann (orkade) helt enekelt inte blogga igår, SÅDESÅ. SÅ mycke enklare att göra de på helger o lov o sånt ju D:

Idag vaknade ja iaf o kollade ut genom fönstret o de regna som FAN! Och vår första lektion idag är idrott. O visst, de är väl okej. FÖRUTOM den lilla grejjen att vi ska vara UTE och SIMMA! Lixom :o jag VILL inte! Plattången är iaf nerpackad (haha..) men de får bli en sminklös dag ida ;d

  

Vissa är fina utan smink - andra inte. JAG är inte fin utan smink (bevis, se ovan. haha) Idag har både ja o anna iaf Anna <3 Mathilda tröjan på oss så vi kommer bli galet fina! Nej nu måste ja ta o tvinga i mej lite frukost... hejdå!

Av Mathilda Neuendorff - 22 augusti 2010 22:15

Förlåt för dålig uppdatering! Men! Idag är ingen vanlig dag för idag köpte vi nämligen en hamster! >8D Igår när ja va hos Anna så va vi hos en hamster som hon är... hmm... ja, "hamstervakt" till och den är så GAAAAALET söt o ja vart så jäkla kär i den, o då kom ja på att min syyster fyller 12 imorron, så ja lura i min mamma att hon nog jääättegärna skulle vilja ha en hamster o ja prata så gott om den vi hade vart hos och visa bilder o sånt, tills hon plötlisgt sa:

-men vi åker o kollar imrron då!

o ja bah: ä-...äru... äru seriös? :o

Hon bah: jaaaaaaaa! O troru anna vill följa med?

o ja bah: FEEER SURE!!!

Satt ja ringde anna vid tolv o fråga ifall hon ville följa med o köpa hamster, o de accepterade hon glatt vilket gillas! Haha, den va aaaas söt! O_O men den är så jäkla rädd. Fast inte satt den sitter i ett hörn o gör ingeting, utan den är as hyper o springer omkring överallt men man får liom inte ta upp den D: o ja vill de. *buhu* Men nog om de! Fan.. ett helt jävla inlägg om en jäkla hamster... UÄH.

IAF. Javet inte varför, men ja är så jäkla såld på den här låten!

Fast de är bara: I CAN JIVE I CAN JIVE! I CAN JIVE I CAN JIVE!

Som är bra o.o men de är fortfarande rätt sjukt. Nu ska jag gå o sova. Skola imon med riktigt schema! D: *villinte* jobbigt.

    

Haha fint... *host*

GONATT!

Av Mathilda Neuendorff - 21 augusti 2010 18:24

Inge bluuuuuggning ida eftersom ja har ju vart hos anna! IIIH! :'D

 De va sååå näjjs! När ja kom dit så bakade vi ju paj! Den vart faktist gaaaaalet god! O_O

När vi va färdiga så tog vi en stooor bit paj, massa chips o cola o började kolla på en film vid namn "Tillsammans"! Haha, för nåra år sen när vi va typ 10-11 så frågade vi Annas pappa ifall vi fick kolla på den o han bah;

Eh... Nejj... Ja tror inte den filmen är så passande för er...

O vi vart såklart as tjuriga, men senare så skulle han åka iväg o alla andra va oxå borta (kommer inte ihåg varför (a), men så busiga som vi är så kolla vi på den ändå! HAHA! Men vi insåg snart att han hade rätt. De va inte passande för små flickor som oss. Här är då förklaringen:

Jaaaa... Föreställ dej två små flickor som anatgligen aldrig sett ett "underliv" förut framför den filmen! Haha, anna bah:

Ehm... ska vi... stänga a-av..?

ja bah: Jaaaaa... *försöker låta nonchalant*

Haha :'D Men vi va lite mognare den här gången så de gick bra! (h)

En annan jäkligt rolig scen ur den filmen är ju såklart:

hahahahahha!! *asg* "de äre inte alls det seru inte de seru dåligt eller?"

Haha så skön! Gick iaf o la oss typ vid tolv, men somna inte förns typ två ><

Idag har vi iaf seplat in ännu en film! Och den här heter: En bondes dagbok.

De är en romantisk komedi fer sure! (h) Nej men den vart faktist sroglig o.o Och fin :o Helt seriöst! Tog de allra flesta bilderna med Annas kamera men bara några med min mobil och ja hittar inte USB saken till mobilen, så kan inte lägga in dom bilderna... Men dom kommer så småningom! c:

Ja har iaf nyss käkat kräftor!! O_O Ja HATAR de. Ja har alltid velat tycka att de är gott - men de GÅR verkligen inte! Har lite folk här oxå, så ska gå o sociala mej med dom tror ja väl ;)

Men först;

     

Haha, ja va bara tvungen! Min lillllllla syster maja ;)

Kom på att mamma har ju fixat hårfärg te mej idag så ja kanske fixa de numera vita i mitt hår... ist... *hm* Hejdå socialitet (?) Halllllllåååååå hårfärg!!


See yah

Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards