mmathildan

Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av Mathilda Neuendorff - 29 augusti 2010 23:15

Ja här kommer dom!De vart ju itne så många som sagt...

            Fler än så vare tyvärr inte... :[ Just i detta nu ligger jag nog o sover skulle ja tro! eller ja hoppas de... om inte så ligger ja o ångrar att ja kollade på Paranormal Activity igår... *ryser*

Zzzzzz...

Av Mathilda Neuendorff - 29 augusti 2010 21:36

Tju.

Igår somnade vi inte förns ungefär fem... vilket ledde till att vi gick upp vid ett idag, men vi skulle nog kunna sovit ett par timmar till, men min pappa satte stopp för det o väckte oss... *grrrr* haha ;)

Vi kom iaf in till marknaden ändå! :'D De vart lite stressigt men visst hann vi ;)

Kim köpte en skit fin skinn jacka och jag en TH tröjja! :d Kims jacka kosta 200 :o Nog för att den va fejk... men fan va billigt :o love it.

Och på alla såna där markander äre ju alltid såna där automater där man har en "krok" eller va man ska kalla de, o sen ska man försöka få ett fast grepp runt de som man försöker vinna (vilket oftast är gosedjur..), och de BORDE iaf alla hört talas om. Och dom flesta är säkert lika lättlurade som jag och försöker gång på gång på gång  (a) En femtio lapp rök iaf på de där! De ja vill få fram är iaf... : ATT JA LYCKADES! De har aldrig hänt förut! De va ett galet fult gosedjur ja vann men ändå, ja klarade de, de! :d IIIIH! O så snäll som ja är så gav ja de till min lillesyster som inte släpper taget om den nu (a)

haha. O så köpte vi slush ofc... lixom... VEM kan motstå de? (a) så galet gott.

 

Thihi sötnos (a)

Här kommer iaf bilder på min tröjja och min underbara vinst:

 

Den är ju så himla ful... men GUD va överlycklig ja vart!

 

  Hahahah omg *asg* kolla bill! Hahah!

Nu ska ja snart gå o sova... fast först ska göra ett tidsinställt inlägg med bilder från igår! :d De vart som sagt inte så många med min mobil... men nåra varte iaf.

Tooodilu

Av Mathilda Neuendorff - 29 augusti 2010 13:42

Hejjsan!

Nu har vi vaknat ordentligt och sitter o planerar att kanske åka in till marknaden! :d Vi vet inte riktigt hur vi ska göra men vi SKA in till markanden, de är bestämt! :d Fast nu har vi precis insett att vi måste ta bussen som går 14:25 så vi får ta o skynda oss lite... *stressstressstress*

Aja, hörs senare,

puss <3

Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards