mmathildan

Alla inlägg den 4 april 2010

Av Mathilda Neuendorff - 4 april 2010 14:09

Goddag alla söta och fina!

Idag vaknade jag samma tid som igår , och i förregår, alltså runt tolv nån gång. Jag gör alltid de när jag är ledig men skulle egentligen kunna sova fleeeeera timmar till (a) Men nu ska jag iaf kolla på film. Igen :'D Jag älskar o kolla på film märkte jag igår, men jag gör det aldrig O_O Javet inte varför ._. Jag tänkte iaf kolla på ''Meet Joe Black'', nån som har sett den ? :] Om jag hittar nån bra sida men det finnns inte så många.. Men nånting hittar ja nog :'D


 

Ja märkte nyss att Brad Pitt va med i den O_O Thihih , och den är inspelad 1998, han va mycke snyggare då än nu måste ja ju säga ... (a) Skriver när filmen är slut!



kraaam ♥

Av Mathilda Neuendorff - 4 april 2010 00:11

Javet att ja sa att ja skulle kolla på film men ... ja pallade inte (a) THIHIHIH , ist har jag kollat på en hel del Tokio Hotel videos, vissa från när dom va små balndannat , och vissa från konsären .. och viderona från konsären va väl inte precis de bästa jag kunnat komma på ... ja grät som fan D: Omg, ja vill så gärna att dom kommer till baka , men med tanke på att de va exakt en månad sen dom va här även fast den känns som ttyp ett halvår D: Jaja , nu ska ja skingra mina tankar genom att gå in på Omegle O_O OMG. Alla hatar mej på den sidan , ja fattar inte varför jag ens försöker D: Hahahahaha (a)

Här kommer en bild från lonsären för att ... "fira" eller vad man nu ska kalla de , att de va en månad sen. Prick (a)

  De är inte bästa bildkvalitén men man ser alla iaf, så ja är nöjd :'D

Sista inlägget för idag , är så sjukt trött så ska nog gå o lägga mej snart iaf :]


Gonaaatt ♥

Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards