mmathildan

Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Mathilda Neuendorff - 21 mars 2010 22:44

Chaaaaaaaaaaaaa ,

Skriver ett snabbt inlägg lite i smyg, för ja får egentligen inte ha datan så får skynda mej ! Har nyss kommit ur duschen. Va tvungen o tvätta ur glittersprayen anna spraya i mitt hår. xd Va ttyp inge glitter kvar men de va lixom ... "hårt" (a) Hade sjukt sktigt hår för övrigt. Som sagt har jag vart med anna idag :''D Vi skulle egentligen baka bullar .. men de blev inte så .. De blev ttyp kladdmuffins ist (h) Dom stog inne i ugnen så länge som dom skulle men blev knappt halvgräddade :'o

Fäääääääääääätt wierd. Men dom blev sjukt goda (a) Vi ägnade iaf eftermiddan åt att kolla på massa The Hills avsnitt (h) Haha , (a) Gjorde inge mer speciellt men de va tvärtrevligt som vanligt! ;) + att de har snöat exakt hela dan. Ja som hade börjat använda mina Converse men de kan ja ju inte göra nu längre D: Får ta fram vinterskorna igen ... (n)

Nej nu måste ja sooooooooova O_O

Gonaaaatt,


kraaaaaaaaaam ♥

Av Mathilda Neuendorff - 21 mars 2010 13:55

HALLLLLO

Sitter hos anna nu o väntar på att hon ska äta färdigt . ;)

Har inte hunnit gjort så mycket mer än att haft nå videochat med massa läskiga random folk på omegle O_O Mer än hälften av alla som är ttyp .. "inne där" är  tamejfan kineser :'o De bara kryllar av dom ! Snart ska ja o anna iaf baka bullar ! Vi får väl se hur de går ... Ser att bloggen har blivit fixad oxå , haha (a)

Jaja , jag skriver sen när jag kommmer hem !



kraaaaam <3

Av Mathilda Neuendorff - 21 mars 2010 11:01

SHIT . Nu har ja failat rejält O_O Ja har ändrat hela bloggen ju ! D: De va inte meningen egentligen ... Shieet .. ja kan verkligen inte sånt här , aja , anna får fixa de åt mej sen .. D: Men nu måste ja skynda mej !

Av Mathilda Neuendorff - 21 mars 2010 10:49

Hejsan ,

Vaknade för en stund sen o kollade ut genom mitt fönster och blev besviken till max.

Det snöar. När ja faktist trodde att våren va på väg ja då skulle de börja snöa! Jag vill bara flytta utomlands tills den härjävla snön är borta, för de verkar som om de kommer ta ett tag innan de försvinner ... tyvärr. Ska göra mej i ordning och plocka undan lite så att ja sen ska vara med anna ;) Va så länge sen sist ju :'o

Man ser inte snön så bra på bilden men ...

  ...de är jävligt mycket kan ja lova! För övrigt va de här första gången ja kunde ladda upp en bild själv så applåder till mej (a)

Skriver seeeeeeenare!


kraaaaam ♥

Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards