mmathildan

Alla inlägg under april 2011

Av Mathilda Neuendorff - 10 april 2011 20:26

Tjaaaa!

Idag har de vart paaarty hemma hos mig! Haha, närå, men min syrra fyllde fem för nån månad sen så hon hade kalas idag, så ah har inte haft så mycket tid att blogga om man säger så. Har iaf hunnit skriva en hel del på spanskan idag oxå! Har skrivit ungefär två sidor, men är inte färdig än... Den ska egentligen bli 5-7 sidor med bara fakta, men det varken orkar jag eller kommer att hinna så fuck it. Man ska ha med framsida och jämförelser o grejjer så det blir nog bra ändå till slut!  


Annars då? Blev helt jävla såld på Britney Spears nya skiva för några dar sen!

Mina favoriter:

 Love 'em ♥

Ska skriva lite mer på spanskan och sen sätter jag mej framför Big Brother innan jag går och lägger mej, puss ♥


Av Mathilda Neuendorff - 9 april 2011 17:38

Ska göra nånting jag har laddat upp inför i några månader nu... Jag har sen ganska öångt tillbaka egentligen börjat tröttna på Tokio Hotel och då äre inte direkt passande att ha en jävla massa affischer överallt så jag ska börja ta ner dom nu... Men det känns så taskigt, stackars lilla th lixom, buhu   Men ah... ska inte ta ner alla, för jag gillar dom ju innerst inne ändå lixom, hihi   Även fast jag aldrig lyssnar på dom längre haha... Så komplicerat.

  

Den stora svarta där...

...den röda...  

...den på väggen...

  

...den där...

   ...eller den där tänker jag inte ta bort! Dom stora köpte jag på konsären, och den sista är biljetten till konsären som vi va på för ett år sen ungefär! Och dom andra två älskar jag bara för mycket!   


Måste städa mitt rum oxå... Hej svejs!

Av Mathilda Neuendorff - 5 april 2011 21:00

Nu känner jag mej så utomordentligt otroligt skit duktig!   HÖHÖ. Nejmen jag är faktist börja kommit ganska långt på min spanska uppsats, så jävla skönt! Nåt annat som oxå är jäkligt skönt är att hela skolan är lediga imorn, så då drar jag o anna in till stan, ska bli skoj!  


Ska in o duscha o grejjer nu för att sen kolla på dagens avsnitt av Big Brother, haha så jävla besatt ♥  

 Har ingen passande bild, så slänger upp en bild på en av mina firrar hahah!   

Vart ett rätt så ondöigt inlägg... Nåja, sista för ikväll iaf, bye! 


Av Mathilda Neuendorff - 5 april 2011 17:06

What's uuuuuup?!

Sitter hemma hos anna och har nyss spelat fia med knuff ooooch *trummvirvel* ... SCHACK!! Oh yes, haha hon vann båda gångerna. Då vart ja lessen i ögat. Närå!! Nej men hon va bra, ja sög. Buhu. Men ja är gla' ändå   

Dagen va väldigt najjs! Hade ifrott första lektionen, sen skulle vi ha kemi men vår lärare kom inte, slöjd, lunch, matte (där vi mer än halva lektionen hade massage, lärarn va fullkomligt med på det... absolut HEHEHE.) och sen skulle vi egentligen ha teknik men vi behövde inte ha nån lektion därför att.. ah, javet inte riktigt varför   


Nåja, hon äter nu och om ungefär en halvtimme drar vi på mässa. 

   Hejsvejs!

Av Mathilda Neuendorff - 4 april 2011 16:22

Hej!  

Fick sluta vid två idag ist för tre! *happyface* Va egentligen meningen att alla skulle jobba med SO, men jag tvivlar på att nån gjorde haha... Men jag kom inte riktigt undan ändå, sitter o skriver på en spanska uppsats som åtminstonde ska vara på två - tre sidor, och på två månader har jag hunnit med två meningar... YEEE! (y)

SUCK. Så ah, jag har en del att göra. Usch vad tråkigt de här är!   

Fuck yooooou...   

Av Mathilda Neuendorff - 3 april 2011 19:52

Hej!

Idag har jag inte haft nåt specielt för mej. Har typ lodat omkring i mjukisbyxor, linne och miltärkeps hela dan!    Suttit och kollat igenom några desperate housewifes avsnitt har jag oxå hunnit med, min absoluta favorit serie utan tvekan!   Har sett en massa avsnitt på teve men jag ville kolla från början så ja kollar på den första säsongen nu. 


Just nu:

  Försöker hitta nånting att ha på mig imorn... Efter några minuters letande fick jag nog och slängde ut allt på sängen så ja har en del att göra nu...  Buhu     orkar inte...  

Av Mathilda Neuendorff - 2 april 2011 20:50

Tänkte vara duktig och skriva ett inlägg för en gångs skull, eftersom jag inte har gjort det på över en vecka, men jag har inget värt att skriva!  


 Nåja, kan väl berätta om att vi har haft både spanskaprov och två svenska prov den här veckan, roligt värre! Det var egentligen ett svenskaprov, men de va i två delar, så ah... Det gick ganska bra, spanskan gick åt helvete haha! Ingen hann med hela så vi ska få göra färdigt det på fredag   Så jävla nice! Nu vet jag ju vad jag inte kan, så de är bara att träna på just det och skriva det då   Glömde dock titta på dom sista sidprna smart som jag är, men skit samma. Det går nog! 


Skriver mer imorgon då det förhoppningsvis händer nåt och jag har nåt vettigt att skriva. Har tagit en del bilder under tiden jag vart borta som jag kan lägga upp iallafall! *happyface*  

 

Förra torsdan var jag på bio med Jec, Anna och Linnéa! Såg Justin Bieber filmen, den va riktigt bra!   Kärlek på'n. Mys!

   Det här va samma dag vi va på bion, hade ju med mig kameran så de vart en hel del bilder! Älskar att kolla tillbaka på såna bilder sen   Anna, Sara, Sao.


   Anna, Jec, Mathilda. (haha!)

   Postgris-love! ♥ Aww! 

   Mathilda & Sanna. (Charmigt)

   Mathilda & Jessica. Sexy thing!

   Anna, Jessica, Mathilda. 

Den här bilden va så jävla söt! Kolla va glada vi är lixom! Alla garvar och ser jättelyckliga ut!  Jag är dock så jääääävla ful när ja garvar, ser ut som en ihopskrynklad gris, men dom andra två va ju söta iaf, naw ♥

  Det va earth hour och jag fota loss på alla fina ljus i huset!    

  Spenderade en tisdags eftermiddag med Kimblerly och Elina innan vi gick på konfan!

    Och dom knäppte ett par söta bilder på min lilla Elvis, haha  ...som förövrigt har vart och kastrerat sig idag... Ja våga såklart inte va där inne när veterinärn knipsa han så jag stog ute och frös i typ en halvtimme ist haha!


Nu tänkte jag ta och kolla igenom ett par Desperate housewifes avsnitt! 

God kväll!


Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards