mmathildan

Alla inlägg under april 2012

Av Mathilda Neuendorff - 16 april 2012 21:12





   Klänningen kommer ifrån H&M! 

Av Mathilda Neuendorff - 16 april 2012 20:21

Hejsan!


Sitter i sängen och skypar, fast jag egentligen borde plugga... Men äsch. De tolv jävla timmarna jag satt igår räcker nog för ett tag, eller iallfall idag. Hehe. Har inte så mycket mer att säga än att dagen har varit kaooos, haha... Men äsch, det är kul med lite drama. 

 

Random, gammal bild från arkivet.


Av Mathilda Neuendorff - 14 april 2012 12:42

Vaknade halv 10, gick upp och duschade läääänge. Satte mig sen och kollade på ett program som gick i gårkväll som jag missade, som Hot Chelle Rae gästade! Trodde dom skulle visa massa klipp från konsären och så, men det var det inte mycket av. Äsch, det var bra ändå. ♥


Gårdagen var förövrigt galet mysig. Käk på subway och Titanic på bio. Har sett den förr, och grät så sjukt mycket, men jag tror fan jag grät 5 gånger så mycket den här gången. Jag och Elina var iallfall utan tvekan de som grät mest i hela salongen, haha. ♥


 

Haha, mörk    

 

Älskar er gullegrisar. ♥

Av Mathilda Neuendorff - 13 april 2012 17:31

Kilar in till stan med Elina och Chanie om några minuter för käk och Titanic i 3D! Har sett den en gång tidigare och grät så sjukt mycket, och är helt övertygad om att jag kommer gråta lika mycket nu. Hinner inte skriva så mycket mer, så vi hörs senare!

Emobild. Puss! ♥  

Av Mathilda Neuendorff - 11 april 2012 21:56

Har inget speciellt att säga egentligen, men vill ändå skriva någonting. Knaz. Fick dock nyss reda på att min gullegris har fått sitt första riktiga jobb, stolt bästis. ♥


Det gjorde mig dock samtidigt bitter då jag kom på att jag också nästan fick det för ett tag sen på stället jag praoade. Cheferna där jag var, gjorde värsta stora grejen av det och satte sig ner med mig vid ett bord och grejer och såg så sjukt allvarliga ut och sa att om jag ville så skulle få börja jobba där, utan varken om eller men. De sa att de skulle ringa, men har inte gjort det än och nu har det gått ett halvår så jag har liksom gett upp hoppet nu. Sjukt dåligt gjort, var så taggad till att tjäna pengar och allt vad ett jobb nu innebär haha. Men äsch, det kommer fler chanser! 

  Vilket bittert inlägg det vart. Kilar iväg till soffan och kollar på bb istället innan jag går och lägger mig. Puss. ♥

Av Mathilda Neuendorff - 10 april 2012 18:50

Jag kan ha lagt upp den här förr, men skitsamma. Finns ingen sötare låt. ♥

Sitter och pluggar spanska, och ska snart jobba med SO också då jag spenderade hela SO lektionen idag till att kolla på O.C Det blir liksom så när man har två timmars lektion, haha! Har ju Bruno Mars och Ulrik Munther till hjälp så det blir nog as bra vettja.  

Av Mathilda Neuendorff - 9 april 2012 20:17

Idag har jag bara pluggat. Men det har faktiskt gått riktigt bra! Blev helt färdig med det jag började med, det vill säga min idrottsplanering då jag ska hålla en helt egen idrottslektion på onsdag... Läskigt ju. Mår inte speciellt dåligt över det faktumet att jag faktiskt ska till skolan för första gången imorgon efter lovet heller, och med tanke på att det bara är två ynka månader kvar till sommarlovet så tänker jag ta vara på varenda minut på den här skolan och min klass. Vill - inte - sluta.  


Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs imorgon! Ciao.

   

Av Mathilda Neuendorff - 7 april 2012 13:41

Goddag!


Idag är det ju påsk, och det är enligt mig en av dom bästa högtiderna. Mest för att man kan äta så mycket godis man vill, utan att behöva få dåligt samvete hehe. Har till och med klänning på mig, dagen till ära! 

Glad påsk!   












Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards