mmathildan

Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Mathilda Neuendorff - 23 mars 2011 19:20

Halloj!

Jag har inte bloggat på ett tag därför att det började med att jag helt enkelt inte orkade. Sen förra tisdan hände nåt jag innerst inne lixom (hehe) egentligen känt på mej ett tag. En av mina kaniner dog. Det känns så töntigt att jag blir så lessen över en kanin när jag snart är 15 år, men han var inte bara en kanin... Eh ah. De är svårt att förklara. Vart iaf skit lessen över de o låg o grät i två dagar (moget och så) men kom till slut fram till att dedt nog var bäst så. Han hade cancer och mådde allmänt dåligt så, ah. Min andra kanin som har varit med han i flera år var så van vid att ha en att "vara med" lixom, så om vi inte köpte en ny för hennes skull så skulle hon oxå dö inom ett halvår sa veterinären, så nu har vi en liten kanin unge (som för övrigt har vart här en vecka idag! CELEBRATE GOOD TIMES COMON!!!   höhö) som fick mej på andra tankar! Nog om det.


Imorgon händer det roligare grejjer! Jag, Anna, Linnéa och Jec ska nämligen gå på Justin Bieber filmen: Never Say Never! Jag kallar mig inte ett fan, gillar honom inte på det sättet men har samtidigt absolut ingenting emot honom och han har en hel del bra låtar, så jag skulle gärna vilja se filmen!   Så de ska bli najjs. Vi käkar innan oxå, ska bli riktigt mysigt, WIEEE.


Kvällen kommer för övrigt tillbringas mestadels framför teven: 

1, Halv åtta hos mej (YÄÄÄÄY)

2, Sveriges mästerkock (ha-ha-ha)

3, GREY'S ANATMOY!!! Love ♥ hihi!


Det vart ett långt och tråkigt inlägg så ja lägger upp några bilder oxå  

Anna, Jec & Mathilda. 

Mathilda, Linnéa & Anna

Lakrits 15/3 2011 - Jag älskar dej ♥  


See yah!

Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards