mmathildan

Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Mathilda Neuendorff - 7 mars 2011 19:22

Hej!

Första praodagen idag var rätt så seg men ändå kul! Det började med att när vi kom dit så möts vi av nån som jobbar där som börjar med atts säga: är det ni som ska praoa...? Typ as tjurigt, så vi vart såklart skit lessna    (HEHEH)  Hon förstörde nästan hela vår dag! Ända tills vi fick träffa våran härliga coach marianne!   Hahahahah! Trevlig kvinna! För varje steg hon tog gjorde hon någott konstigt läte och typ knarrade! Haha! Men hon va jättesöt och jättesnäll och jätteglad och de va väl en jävla tur, hade inte orkat med nån som va tjurig en hel vecka! 

Från kl 8 till när vi sluta så har vi lagt brev i olika fack och sorterat och grejjer... Fast först gick vi på en liten trevlig rundtur (  ) och så hade vi lunchrast en halvtimme så vi gjorde inte samma sak så länge ändå (y) 

När vi fick sluta hoppade vi på en buss som vi egentligen inte hade en aning om vart den gick, anna sa bara när vi hade hoppat på: om det går som jag har tänkt mej så stannar den precis utanför subway! (för vi skulle nämligen äta lunch där efter!  fast de heter ju inte subway i v-ås längre... de heter ju förfan goute... lång parantes!) Men det gick bra! Den stanna inte precis utanför men vi kom dit vi skulle iaf (a)


     

Två bilder från när vi var på väg när i hissen idag   


Nu ska jag gå o kolla på mitt absoluta favorit program just nu: Halv 8 hos mig!  

HÖHÖ! 

Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards