mmathildan

Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Mathilda Neuendorff - 8 mars 2011 18:56

Hey!   

Andra praodagen avklarad och jag måste säga att det har vart väääldigt segt! Vi gjorde samma sak som igår alltså sorterade post, och det kan bli väldigt lång tråkigt efter ett tag   Fast på morgonen gick iförsej en "rundtur" på kajen, så vi har ju inte gjort samma sak hela dagen men de va ändå segt. Ja. Käkade lunch på subway igen och fick sällskap av chanie, som praoar på ett bageri den här veckan!    Vi gick förbi henne igår, men hon såg oss inte så jag ställde mej och skrek/tjöt: CHANIIIE! och hon kolla upp helt lost och hade ingen aning om vart de kom ifrån så ja började vinka som en galning och sprang därifrån! Fast hon såg mej och vinka tillbaks först förstås (a)


Har för övrigt lite lätt ångest för att ja är så jävla dum i huvet och skjuter upp saker. Om några veckor (vet inte när men det var nån gång i mars...) så ska ett arbete om ett land i spanskan var inlämnat. Vi ska skriva några sidor fakta om landet vi har valt bara, inte så svårt. Grejen är bara den att de är skit svårt att översätta txten till spanska! De tar år och är skit jobbigt, de är därför jag skjuter upp det! Och eftersom vi har haft så jävla kassa spanska lärare innan har vi inte lärt oss så mycket så de blir ännu svårare   Dessutom har jag ju den där musik saken där vi skulle skriva om nån känd artist från förr i tiden, och då valde jag elvis... Men det går fortare och de ska faktist va färdigt nästa vecka så jag ska nog ta och börja med det imorgon (y)

    

Höhö.

Nu börjar halv 8 hos mig! Shieet! Börjar iaf halv sex på kvällen imorn och slutar 7, så de är lagom najjs!    See yah!

Presentation


Hallå!
Jag heter Mathilda och är en tjej på 16 år och fördriver min tid i Skultuna utanför Västerås. Mina dagar består mest av skola (där jag utbildar mig till stylist på Calrforsska), vänner och stanhäng. Typiskt tonårsliv med andra ord. Enjoy!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards